Billeder fra indvielsesfesten
indvielse pigegarde
musikere
John Mogensen
bordopstilling
indvielse personer
Nørklegruppe

Så er nørklegruppen startet op, vi mødes i aktivitetshuset onsdag fra kl. 19:00. Vi håber at der er flere der har lyst til at være med. Du møder op de onsdage du kan, det er uforpligtende, du skal bare være medlem af Aktivitetshuset. Vi ses.
MVH Nørklerne

Læs mere
Mødregruppe

Mødregruppen mødes hver onsdag formiddag klokken 10.00

Senior og pensionistkomsammen

Til alle seniorer / pensionister der bor i lokalområdet for Glenstrup, Handest og Holmgård, og alle de, der tidligere har boet her, og som nu er fraflyttet. I inviteres til en hyggelig ”komsammen” i det nye Aktivitetshus i Handest torsdag den 14. november kl. 14.00 – 16.00.

Læs mere
Yoga

Yoga i Aktivitetshuset fortsætter.
Der er åben for nye deltagere.
5 Tirsdage, kl. 17.00 - 18.15
Start tirsdag den 29.10.19
Slut tirsdag den 26.11.19
Pris 375 kr.
Tilmelding til Helle på mobil 22517189.
Med venlig hilsen
Helle/ Ønskehusets Yoga

Genoplivning med hjertestarter.

Et hjertestop kommer altid uventet, og den første hjælp kan være en afgørende forskel i de vigtige minutter, inden ambulancen når frem.
Derfor vil Lokalrådet for Glenstrup, Handest og Holmgård gerne bidrage til, at så mange som muligt kan foretage genoplivning og bruge hjertestarteren, der er opsat på Aktivitetshuset.
Det er baggrunden for at vi inviterer alle interesserede til at deltage i et lokalt kursus i ”Genoplivning og brug af hjertestarter” torsdag den 28. april klokken 17.30 i Aktivitetshuset. Vi er så heldige, at Erik Madsen fra Handest, der har stor erfaring i at undervise i emnet og har afholdt utallige kurser, vil lede os gennem både teorien om genoplivning og den praktiske udførelse på en inspirerende og lærerig måde.
Der er ikke tilmelding til kurset – bare mød op. Lokalrådet vil under kurset være vært ved nogle forfriskninger.